Villa Kakelbont

Opvangboerderij

Contact

Wim en Anja Dijk

Vilsterkamp 36

7721 WH Dalfsen

0529-434641

06-31548957

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ben je op zoek naar werk of dagbesteding dat bij jou past? Wij bieden je een plek waarin wij op zoek gaan naar wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent. We maken met jouw een plan om werk te vinden waar je plezier in hebt. Dat kan werk zijn op onze boerderij, maar ook daarbuiten.

 

Wie kan zich aanmelden voor een werkplek?

Als je een indicatie hebt, gaan we eerst met elkaar kennis maken. Villa Kakelbont kan vijf á zes mensen per dagdeel begeleiden.

 

Wat kost het?

De kosten van de zorg en de begeleiding worden vergoed via PGB. De totale kosten van de zorg worden bepaald door de zorg die je bij ons inkoopt. Afhankelijk van jouw zorgvraag, maken we een zorgvuldige offerte gebaseerd op jouw situatie. Elke maand ontvang je een rekening voor de geleverd zorg.

 

 

Villa Kakelbont is aangesloten bij de Zorgboeren Vechtdal. Deze zorgboeren zijn aangesloten bij de Federatie Landbouw en Zorg. Dit is een landelijke koepelorganisatie die de kwalitiet van de zorgboeren in Nederland bewaakt. Het kwaliteistkeurmerk is afgestemd op de eisen van het Ministerie voor de gezondheidszorg. De Zorgboeren in het Vechtdal hebben allen het Keurmerk "Kwaliteit laat je zien" van de Federatie Landbouw en Zorg.

 

 

 

 

....Opvangboerderij Villa Kakelbont is een plaats dichtbij de natuur waar deelnemers welkom zijn. Een plaats waar deelnemers ongedwongen zichzelf kunnen zijn. Een plaats waar niet wordt gekeken naar beperkingen maar naar mogelijkheden!....