Over ons

Wij zijn Wim en Anja Dijk en wonen in het woonhuis op de zorgboerderij. Anja heeft voorheen als Sociaal Pedagogisch Werker in de zorg gewerkt en Wim is werkzaam geweest in de bouw. Samen hebben wij vijf kinderen, die inmiddels allemaal het huis uit zijn. Nadat er in het verleden verschillende zorgvragen op ons pad zijn gekomen en wij ervaarden hier graag iets in te willen betekenen, hebben wij besloten om in 2011 de zorgboerderij te starten. Inmiddels zijn we gegroeid en hebben we een fijn team achter ons staan.

Het werken vanuit persoonlijke aandacht, respect en verbondenheid staan voor ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich gezien, gehoord en bovenal thuis voelen bij ons op de zorgboerderij.

Onze zorgboerderij is in bezit van het keurmerk van het kwaliteitssysteem van de Federatie Landbouw en Zorg en het keurmerk Zo├Ânosen. De Federatie Landbouw en Zorg is een landelijke koepelorganisatie die de kwaliteit van de zorgboeren in Nederland bewaakt. Het kwaliteitskeurmerk is afgestemd op de eisen van het Ministerie voor de gezondheidszorg. Daarnaast is de Zorgboerderij aangesloten bij de Vereniging Zorgboeren Overijssel en zijn wij een SBB gecertificeerd leerbedrijf.

'n Impressie

"Het werken vanuit persoonlijke aandacht, respect en verbondenheid staan voor ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich gezien, gehoord en bovenal thuis voelen bij ons op de zorgboerderij"